Все повече чуждестранни инструктори има в Украйна, но Русия им противодейства

...
Все повече чуждестранни инструктори има в Украйна, но Русия им противодейства
Коментари Харесай

Песков: В Украйна има все повече чуждестранни инструктори, но Русия все по-ефективно се бори с тях

Все повече чуждестранни инструктори има в Украйна, само че Русия им противодейства все по-ефективно, сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков в изявление за " " в коридорите на Източния стопански конгрес.

" Със сигурност знаем, че инструктори от разнообразни страни по света се намират на територията на Украйна, вземат участие директно във военните дейности и интензивно вземат участие в подготовката и образованието на украинската войска. Прякото присъединяване на непознати страни в спора е явно. Това не е вест. Нашата войска става все по-ефективна при нанасяне на удари по такива цели “, сподели той. Песков означи, че това е доста добре от позиция на провеждането на специфичната военна интервенция и реализиране на задачите, сложени от съветското управление.

Той посочи също, че киевският режим не се стопира пред нищо. „ И в случай че нашите военни не престават своите офанзиви извънредно против военни или паравоенни цели, режимът в Киев употребява касетъчни муниции против жилищни региони и чисто цивилен цели. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР